ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΆ

  • Ή σελίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου καθώς και σε φοιτητές δραματικών σχολών.
  • Σας παρακαλούμε προσθέστε το βιογραφικό σας καθώς και 3 πρόσφατες, αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες. (κατά προτίμηση: Ανφάς –  προφίλ – ολόσωμη)
  • Τα στοιχεία να είναι ειλικρινή και να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Παραθέτουμε υπόδειγμα βιογραφικού 

viografiko v2.docx (20,1 kB)

Προσοχή: το σύστημα απορρίπτει βιογραφικά που δεν είναι συμπληρωμένα στο δικό μας αρχείο…

Πηγαίνετε: επικοινωνία>> βιογραφικό>> κατεβάζετε  την δικιά μας φόρμα βιογραφικού και αφού την συμπληρώσετε την καταθέτετε, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

 

Προσοχή: το σύστημα απορρίπτει βιογραφικά που δεν είναι συμπληρωμένα στο δικό μας αρχείο…

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

O Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) μπαίνει στη ζωή όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 25 Μαΐου 2018.  Έτσι, χρειαζόμαστε τη συγκατάθεση σας για τη συνέχιση της επικοινωνίας μας, προκειμένου να συμμετέχετε στα casting, να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα για τις δράσεις μας.

Με την κατάθεση του βιογραφικού σας σημαίνει ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση  των προσωπικών σας δεδομένων. Επιλέξτε λοιπόν στην ΦΌΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ      “Αποδέχομαι την αποθήκευση των προσωπικών μου στοιχείων”

Παρατήρηση: H D-Port δεσμεύεται ότι θα τηρήσει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και δηλώνει απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να διανείμει το περιεχόμενο σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων θα παραμείνη στην εταιρεία και μόνον. Επιπλέον, όποτε θελήσετε, μπορείτε να αναιρέσετε τη συγκατάθεσή σας,  στέλνοντας e-mail στο:   dport.athens@gmail.com. 

Σας παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.docx (95710)

Φόρμα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΟΥΝ

ΑΠΟΔΟΧΗ

High quality TV production + services