ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με τις εξής εταιρείες:

» ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε., ΕΜΦΑΣΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. (81,25%)ΤΗΛΕΡΑΜΑ Α.Ε. (50,0%)ΙΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.,  Γ.ΔΡΑΓΟΥΝΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ,  ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ Α.Ε.

ANT – 1 TV

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ γνωστός ως ANT1, είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ξεκίνησε να εκπέμπει στις 31 Δεκεμβρίου 1989, την ίδια χρονιά με το ‘αντίπαλο’ Mega Channel και ανήκει στον όμιλο ANT1. Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα εδώ και χρόνια με μια σειρά επιτυχημένων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων την «Λάμψη» και την «Καλημέρα Ζωή». Το πρόγραμμα του αποτελείται από κωμωδίες, δράματα, ειδήσεις, προγράμματα τρέχουσας ιστορίας, παρουσιάσεις παιχνιδιών, ψυχαγωγικές εκπομπές και κινούμενα σχέδια.

Η πρώτη εκπομπή έγινε στις 31 Δεκεμβρίου 1989 και ένας από τους πρωταγωνιστικούς παραγωγούς ήταν ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος έφερε μαζί του αρκετές πρωτότυπες ιδέες μετά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προγράμματα όπως ο «Τροχός Της Τύχης» (ελληνική έκδοση) και «Οι Μεν Και Οι Δεν» ήταν  μεταξύ των κορυφαίων δέκα προγραμμάτων στην Ελλάδα. Τέλος τα περισσότερα προγράμματα παρουσιάστηκαν στην ελληνική γλώσσα.

 

Kapa Studios

Η εταιρεία παραγωγής Kapa Studios – G. Karagiannis S.A βρίσκεται στα Σπάτα Αττικής σε έκταση 30 στρεμμάτων στα προάστια της Αθήνας. Είναι ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής και  διεθνούς οπτικοακουστικής παραγωγής. Η Kapa Studios ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια και σήμερα είναι η παλαιότερη εταιρεία παραγωγής. Στόχος της είναι να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και διευκολύνσεις σε ανεξάρτητους παραγωγούς, τηλεοπτικούς σταθμούς, διαφημιστικές εταιρείες για κάθε είδους παραγωγή (τηλεοπτικά παιχνίδια, ζωντανά προγράμματα, σαπουνόπερες, shows, sitcoms, κλπ).

 

 Η ΟΜΑΔΑ

 

Μια από τις πιο δυναμικές και δραστήριες ομάδες της Ελληνικής παραγωγής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ  ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ D-Port

 Ο Δημήτρης Αρβανίτης γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα. Το 1966 ασχολήθηκε με τη φωτογραφία και είχε δύο ατομικές εκθέσεις. Ξεκίνησε την κινηματογραφική του δραστηριότητα το 1973. Από τότε εργάζεται ως σκηνοθέτης και παραγωγός τηλεοπτικών ταινιών και ανοιχτού χώρου. Έχει σκηνοθετήσει διάφορες εκπομπές: 5 ταινίες μεγάλου μήκους, 6 ταινίες μικρού μήκους, 296 τηλεοπτικά ντοκυμαντέρ, 1.285 τηλεοπτικά δράματα και 21 εκδηλώσεις. Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει αποδειχθεί η νούμερο ένα επιλογή για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα καθώς οι εκπομπές του έχουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα σε καθημερινή βάση. Έναν εκπληκτικό μέσο όρο 37% και 1.700.000 θεατές σε συνολικά 10.000.000 (ενεργός πληθυσμός).  Έχει εκδώσει το βιβλίο «Οδηγός επιβίωσης του ηθοποιού για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο» από τις εκδόσεις Καστανιώτη και παραδίδει μαθήματα σε νέους ηθοποιούς.

 

 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ   ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την σχολή Μωραΐτη το 1979. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κάτοχος master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Kent. Η πρώτη του δουλειά ήταν γενικός διευθυντής στον ιστορικό συναυλιακό χώρο της Αθήνας  ΡΟΔΟΝ το 1987. Από τότε η επαγγελματική του καριέρα  αναπτύχθηκε σε πολλούς τομείς της αγοράς των ΜΜΕ είτε ως ανεξάρτητου επιχειρηματία (VCA Α.Ε,SBCTV ΑΕ)είτε ως γενικού διευθυντή σε γνωστές εταιρείες .(ΑΝΩΣΗ Α.Ε,ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε,ΛΕΞΙΤΕΛ Α.Ε) Κατά την διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του ανέλαβε την δημιουργία και υλοποίηση πολλών  και διαφορετικών projects όπως συναυλίες, μουσικές παραγωγές, videoclips, διαφημιστικά, ντοκυμαντέρ, τηλεοπτικές σειρές, ηλεκτρονικές πλατφόρμες(bidster.gr,dealmyday.gr) και ειδικές εκδόσεις. Η τριαντάχρονη πείρα του και η σφαιρική γνώση της αγοράς των ΜΜΕ καθιστούν τον Νίκο έναν πολύτιμο συνεργάτη.

 

 

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ   ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Αποφοίτησε από την Σχολή Κινηματογράφου Σταυράκου στην Αθήνα. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη από το 1994 σε πολλές διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές. Από το 2006 έως το 2015 σκηνοθέτησε για το τηλεοπτικό κανάλι Mega τις εξής σειρές: «Μια στιγμή δύο ζωές», «Η Ζωή Της Άλλης», «Κλεμμένα Όνειρα» και «Δικαίωση».

www.iatridhs.com

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Κατεύθυνση Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Από το 1982 έως το 1992 ήταν βοηθός σκηνοθέτη σε 6 τηλεοπτικές σειρές και 2 ταινίες. Από το 1993 έως το 1998 ήταν Διευθυντής Παραγωγής σε 7 τηλεοπτικές σειρές. Από το 1999 εργάζεται ως Οργάνωση Παραγωγής σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και εκδηλώσεις. Συνεργαζεται με την  εταιρεία D-Port από το 2010.

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΩΚΟΣ  ΜΟΝΤΕΡ

Ονομάζομαι Δημήτρης Τσιώκος και εργάζομαι ως επαγγελματίας μοντέρ από το 2001. Έχω συνεργαστεί με πολλούς σκηνοθέτες. Ενδεικτικά αναφέρω: Δημήτρης Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Βασίλης Ντούρος, Ρέινα Εσκανάζυ, Χρήστος Δήμας, Κωνσταντίνος Βαρελίδης, Στάμος Τσάμης, Κατερίνα Κοκκινίδου κ.α. Έχω δουλέψει σε τηλεοπτικές σειρές, reality shows, ψυχαγωγικά προγράμματα, ντοκυμαντέρ, video clips, web series. Επίσης έχω εργαστεί ως Τεχνικός Διευθυντής στην Post Productions και είχα την επίβλεψη του δικτύου IPTV channel (OTE CONNX Sports channels). Έχω παραδώσει περισσότερα από 1350 επεισόδια (σειρές) και πολλά shows. Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζομαι για την εταιρεία  D-Port.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ   ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ & ΤΑΙΝΙΩΝ

Ο Γιώργος Αρβανίτης, γνωστός και ως ArVA, είναι ένας 24χρονος  μουσικός παραγωγός που καλύπτει μια τεράστια γκάμα μουσικών πεδίων. Έχει κάνει την μουσική επιμέλεια για διάφορες τηλεοπτικές σειρές της εποχής μας. Ενδεικτικά αναφέρω: Η Ζωή Της Άλλης, Κλεμμένα Όνειρα, Δικαίωση κ.α. καθώς και διάφορες ταινίες για την ODEON.

Επίσης έχει αρκετές solo κυκλοφορίες με τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στη Ελλάδα (EMI και Feelgood Records) και έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας, όπως: Otherview, Kings, Locomondo, Risky Kidd, Tiny Jackal, Djtheboy, Oge, Kim, Nevma, Taraxias κλπ. Είναι δημιουργός εκατοντάδων συνθέσεων – παραγωγών με το εμπορικό του σήμα.

Site: https://www.facebook.com/ArVA-335567756544018/?ref=bookmarks

https://m.youtube.com/watch?v=H2g8LNXzbow

https://m.youtube.co

https://m.youtube.com/watch?v=ocB4gR6wos0

ΑΡΓΥΡΩ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984.

Αποφοίτησα από την σχολή Βακαλό ως Interior design με ειδικότητα τη σκηνογραφία. Έχω εργαστεί σε τηλεοπτικές σειρές ως βοηθός σκηνογράφου, Τυφλόμυγα (Alpha), Μαύρα Μεσάνυχτα (Mega) και σε διάφορα video clip. Τον τελευταίο καιρό εργάζομαι ως γραμματέας για την εταιρεία παραγωγής, D-PORT.

 

ΒΑΣΩ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ    ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ 

Η Βάσω Τσονόγλου έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στον εικαστικό χώρο με πολλές εκθέσεις, αναρτήσεις και πολυποίκιλη συμμετοχή στις παραγωγές της D-Port.

Έχει δουλέψει ως:  Σκηνογράφος-ζωγράφος -τοιχογραφίες- ζωγραφική οροφής- collage-artist books – ψηφιδωτα -σκηνικά για το θέατρο και την τηλεόραση- ζωγραφική σκηνικών.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές και διεθνείς εκθέσεις και έχει 7 ατομικές.Επίσης είναι μέλος του ΕΕΤΕ (επιμελητηρίου εικαστικών τεχνών Ελλάδος).